Зустріч з провідним істориком України Володимиром В’ятровичим

УККА від ІЛ це єдина українська громадська організація в Америці яка щороку вшановує річницю Листопадевого Зриву, українського повстання, організованого в ніч з 31 жовтня на 1 листопада 1918 року Українською Національною Радою силами Українських січових стрільців у Львові, з метою встановлення влади Української Держави (названої згодом «Західноукраїнська Народна Республіка») на землях, на які вона обґрунтовано претендувала.
Цього року запрошуємо вас на зустріч з відомим українським істориком, д-ром Володимиром В’ятровичем, на якій він вперше буде презентувати книгу "Нотатки з кухні "переписування історії" та Історичний Серіал "10 Днів незалежності України". Листопадевий Зрив.

Ще одна цікава зустріч з провідним істориком України Володимиром В’ятровичем, який презентував нову книгу «Нотатки з кухні переписування історіі» та історичний фільм про Листопадевий зрив. Дякуємо спонсорам The Heritage Foundation та Organization for the Defense of Four Freedoms for Ukraine Branch 8 (ООЧСУ) за спонсорство, Ukrainian Cultural Center - Chicago за надання приміщення та організацію та Oleh Meleshko за світлини і відео репортаж і всім гостям. До нових зустрічей!

Photos

Write-up about event